İskenderun Belediyesi Parkların Bakım ve Onarımını Yapıyor

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.
Park bahçe müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte bulunan parklarda bakım ve düzenleme çalışmaları kapsamında, yeşil alan ve parklarda bakım-onarım, yenileme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından parklarda çocuk oyun grupları ve spor aletlerin bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılıyor. Parklarda çim biçme çalışması yapılarak yeni bir görünüme kavuşturuluyor. Kent genelinde bulunan parkların bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, parklarda bulunan spor aletlerin değişimi yapılarak bakım-onarımın yanı sıra oyun grupların temizlenip tamiratı yapılıyor” dedi.
ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK
Yine parklarda ihtiyaç duyulan alanlara oturma bankları, kamelyalar ve çöp kovaları yerleştirilerek gerekli boyama ve bakım çalışmaları yapıldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Çalışmalarla birlikte eş zamanlı olarak yürütülen çim biçme ve kurumuş ağaç dalların budaması, yol kenarlarında ve orta refüjler de bulunan otların temizlenmesi yoğun olarak sürdürülüyor. Ekiplerimiz şu an kentin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.” şeklinde konuştu.

iskenderun belediyesi (2) iskenderun belediyesi (5)

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Asvalt Yama Çalışması Yapıyor
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Yetenek Kursları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.