‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’ İskenderun’un 3 Ayrı Mahallesinde İkamet Eden Yaşlıların İmdadına Yetişti

HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde “Hiçbirimiz Hepimiz Kadar Güçlü Değiliz” sloganıyla yola çıkan 8 kişilik ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’nin yeni adresi İskenderun oldu.

Ekipler, Piri Reis Mah. M. Kemal Mah. ve Denizciler Mahallesi olmak üzere üç ayrı yerde ikamet eden yaşlıların temizlik ve kişisel bakımını yaparak vatandaşların zorunlu ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam standartlarını yükseltip hayata daha olumlu bakmalarına katkı sağlıyorlar.

Başkan Savaş’ın attığı her adımda önceliğin hemşehrilerinin mutlu olması ve bu düşünceleri doğrultusunda başlatılan evde bakım hizmetleri, yaşlı vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerine vesile oldu.

Geleceğimizi borçlu olduğumuz yaşlılarımızın zorunlu ihtiyaçlarının karşılandığı bu hizmet ile elleri öpülesi yaşlılarımızın geleceğe umutla bakmalarına, hayata daha sıkı tutunmalarına ve mutlu olmalarına katkı sağladı.

HBB yetkilileri Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’nin gelecek günlerde de faklı adreslerde 60 yaş üstü vatandaşların sağlığını, mutluluğunu ve huzurunu gözeten hizmetlerine devam edeceğini bildirdi.

Evde Bakım Hizmet Ekibi (2) Evde Bakım Hizmet Ekibi (3) Evde Bakım Hizmet Ekibi (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.