Hatay Spor Akademisi, Genç Yetenekleri Keşfederek Hatayspor’a Ve Ülke Futboluna Kazandıracak

Hatayspor Genel Koordinatörlüğü’ne getirilen, Hatay’ın yetiştirdiği ve Türkiye’ye mal olmuş milli futbolcumuz Gökhan Zan’ın önderliğinde faaliyete geçecek olan akademi ligi için öncelikli olarak alt yapıyı yeniden oluşturmak ve geleceğe yönelik ciddi atılımlar yapılması amaçlanıyor.
Yapılacak seçmelere Hatay’ın 15 ilçesinden amatör takımların, futbolcuların, değerli hocaların ve oyuncu ailelerinin de davetli olduğunu kaydeden yetkililer, Hatay genelini kapsamı altına alacak bir tarama programı planlayarak yörenin yetenekli çocuklarını ortaya çıkarmak amacıyla geniş çaplı bir seçme organizasyonu düzenlediklerini kaydetti.
HATAYLI FUTBOL YETENEKLERİNİN GÜVENCESİ MİLLİ GURURUMUZ GÖKHAN ZAN OLACAK
Tecrübeleriyle Hatay futboluna katkılar sunmak isteyen Gökhan Zan’ın yetenekli sporcuların elini tutup Türk futboluna kazandıracak kariyeri olması nedeniyle Hatayspor altyapısı için bir şans olduğu gibi yapılacak seçmeler ile Hatayspor için gelecek yıllarının yetenekli oyuncuların belirlenmesi ile güçlü bir alt yapı oluşmuş olacaktır.
Gökhan Zan ve Mehmet Hünkaroğlu önderliğinde yapılacak seçmeler, çalışmalar ve gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları Hatay’ın futbol geleceğini oluşturacaktır. Hatay’ın bağrından Türk futbolunun zirvesine kadar sürecek bu dev yolculukta Hataylı futbol yeteneklerinin güvencesi ise Milli Gururumuz Gökhan Zan olacağı gibi gerçekleştirilecek bu seçmelerde boy gösterecek tüm futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz.

13892250_607370912778241_6016778552004172822_n

Önceki İçerikArsuz’da Su Kaybını Önlemek İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Sonraki İçerikHatsu’nun Dev İçmesuyu Projesi Hızla İlerliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.