CHP Hatay İl gençlik Kolları Arsuz İlçesini Ziyaret Etti

CHP Hatay İl gençlik kolları olarak Arsuz gençlik kolları başkanı Taner Kırılmış ve yönetiminin öncülüğünde Arsuz ilçemize bağlı Karahüseyinli, Nergizli ve Konacık köylerimizi ziyaret ettik halkımız ile gündemi değerlendirdik. Halkımıza Muhtarlarımız ile birlikte gençlik kolları olarak kutsalımız Türk bayrağı dağıttık.

Konu ile ilgili konuşan il gençlik kolları başkanı Ümit Kutlu gençlik kolları olarak halkımız ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Fetö terör örgütünün yapmaya çalıştığı Darbe girişiminden sonra bütün halkımızda bir daha öyle şeyler yaşanmaması noktasında gereken önlemlerin mutlaka alınması ama kurunun yanında yaşın yanmaması noktasında hükümetin titiz davranması gerektiği hakim. Yaşanan bu süreç ülkemizin kurucusu Mustafa kemal Atatürk’ün ilkelerine bir kez daha sımsıkıya sarılmamız gerektiğinin bir göstergesidir. Adaletin ve demokrasinin bir gün herkese mutlaka lazım olacağını kimse unutmamalıdır.

Devletin bütün partilerin el birliği ve ortak mutabakatı ile mutlaka yeniden yapılandırılması ve bundan sonra özellikle kurumlara atanacak kişilerin ne olursa olsun liyakata göre belirlenmesi gerektiğini milletimiz ile birlikte bir kez daha vurguluyoruz. Ülkemiz bu karanlık günleri elbet atlatacaktır. Bizler onlarca yıldır gelmekte olan cemaat tehlikesini hep gördük uyardık ve vurguladık hiç bir zaman duruşumuzdan taviz vermedik kandırılmadık ve dik duruşumuzdan hiç vazgeçmedik. Unutulmasın ki ülkemizi artık kandırılmamış ve dik duruşundan asla taviz vermemiş kadroların yönetmesi gerekliliğidir.

arsuz chp (1) arsuz chp (4) arsuz chp (5)

Önceki İçerikArsuz, sporda dolu dizgin
Sonraki İçerik“Başarıya Giden Yol” Proje Ekibi İspanya’dan Döndü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.