İskenderun Teknik Üniversitesini Tercih edenşlere 400 TL Burs Cepte

Türkiye’nin 8.Teknik Üniversitesi olarak Teknoversite vizyonu doğrultusunda hızla ilerleyen İSTE,İSTE’yi tercih edecek öğrencilere müjde verdi.

Türkiye’nin 8. Teknik Üniversitesi olarak Teknoversite vizyonu doğrultusunda hızla ilerleyen İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile yapılan iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek İSTE’yi tercih edecek öğrencilere müjde verdi.

İskenderun Teknik Üniversitesi, İTSO ile imzalanan protokol kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim yılı tercih döneminde İSTE’nin bölümlerine ilk 3 tercih sırasından yerleşecek öğrencilere aylık 400 TL burs verileceğini müjdeledi. Birçok alanda İTSO ile iş birliği anlaşması imzaladıklarını belirten İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na destekleri için teşekkürlerini ifade ederek İSTE’nin üniversite- sanayi, kamu-toplum iş birliği doğrultusunda çalışmalarının hız kaybetmeden devam edeceğini belirtti.

iste-burs

Önceki İçerikArsuz’un Höyük, Gözcüler, Üçgüllük, Akçalı Mahallelerindeki Mezarlıklar Temizlendi
Sonraki İçerikUzun süre güneşe maruz kalmak, katarakta sebep olabilir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.