İskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okullarının devam ettiğini belirtti.
Başkan Seyfi Dingil, Belediye spor kompleksinde spor kurslarına devam eden öğrencileri ziyaret etti.
Belediye olarak her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek,”Düzenlediğimiz yaz spor okulları yoğun bir ilgi gördü. Hocalarımız alanında uzman kişiler. Çocuklarımız için yapılan tüm sportif faaliyetleri destekliyoruz. Yaz tatili boyunca çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmesi, kötü alışkanlıklardan korunması, eğlenirken öğrenmesi için belediyemiz olarak onlara her türlü imkânı sunuyoruz” dedi.

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”verilen her branştaki eğitimin hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyor, bu katılımın sürekli olmasını istiyoruz. Yaz okulları çocuklarımızın gelişimi için son derece önemli. Bu yüzden velilerimize de sorumluluk düşüyor. Biz çocuklarımızı teslim alarak sorumluluğu üzerimize aldık. Çok verimli ve güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

2 4 6

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.