‘Sahipsiz Hayvan Ambulansı’ Yeni Telefon Numarasıyla Hizmetlerine Devam Ediyor

Yaralı hayvanların daha kapsamlı müdahale edilecek sahipsiz hayvan bakım merkezine ulaştırılana kadar acil ve ilk müdahalelerinin yapıldığı ‘Sahipsiz Hayvan Ambulansı’ gece gündüz demeden sevimli dostlara hizmet veriyor.

DONANIMLI AMBULANSA 7/24 ULAŞILABİLECEK YENİ İLETİŞİM HATTI: 444 12 06

Hatay’da ilk olma özelliği taşıyarak, HBB Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Mezbahalar, Veterinerlik ve Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü, Geçici Başıboş Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde yer alan ve uluslararası hayvan haklarının bir gereği olarak hizmet veren ambulansa vatandaşlar yeni iletişim numarası olan 444 12 06’dan ulaşabilecek.

AMBULANS, BUGÜNE DEK 815 HAYVANA ACİL MÜDAHALEDE BULUNDU

Yaralı hayvanlara gelen ihbarlar doğrultusunda en kısa sürede olay yerine giden veteriner hekim liderliğinde müdahale gerçekleştiren ekip, aynı zamanda acil cerrahi müdahaleleri yoğun bakım ünitesi, solunum cihazları gibi hayati fonksiyonları barındıran donanımlı ambulansta gerçekleştirebiliyor.

HBB Veteriner Şube Müdürlüğü’nün, sahipsiz hayvanların trafik kazaları ve benzeri durumlarda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek için oluşturduğu tam donanımlı hayvan ambulansı bugüne kadar 815 yaralı hayvana acil müdahalede bulunarak tedavilerinin eksiksiz bir şekilde yapılmasını sağladı.

HBB’NİN SEVİMLİ DOSTLARIMIZA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMET TAKDİR TOPLUYOR

Veteriner hekim, hasta bakıcı ve hayvan koruma ekibiyle olay yerine giderek acil müdahaleyle hayvanların tedavi merkezine ulaştırılana kadar hayatta kalması ve sağlık durumlarının kontrol altına alınması için çaba sarf eden ‘Sahipsiz Hayvan Ambulansı’, bu anlamda önemli bir görev üstlenerek takdir topluyor.

20160726_141828

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.