İtso’da “Ar-Ge, Girişimcilik, İş Geliştirme Yönelik Devlet Destekleri Eğitimi” Seminer Sunumu

İTSO (İskenderun Ticaret Sanayi Odası) da 26 Temmuz 2016 günü saat 14:00-16:00 arasında MRC Firması iş birliği yetkili MRC Firması Uzman Muti Rumelli ve Bülent Subaşı ile girişimciler ile bir araya geldi.

MRC Firma yetkilisi Bülent SUBAŞI ve Muti Rumeli seminere katılanlara, İskenderun’daki Ticaret ve Sanayi Odası’nda “AR-GE, GİRİŞİMCİLİK, İŞ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİMİ” kapsamında KOBİ’lere ve Girişimci adaylarına yönelik 26 Temmuz 2016 günü MRC PROJE YÖNETİMİ A.Ş. uzman eğitmenleri Muti Rumelli, Meltem Döner ve Bülent Subaşı tarafından verildi. Eğitimde AR-GE, İNOVASYON, Devlet Destekleri Hakkında Genel Bilgiler, KOSGEB DESTEKLERİ, KALKINMA AJANSLARI DESTEKLERİ, EKONOMİ BAKANLIĞI DESTEKLERİ, TÜBİTAK DESTEKLERİ, AB PROJE (H2020) DESTEKLERİ konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. İş geliştirmeye yönelik farkındalık seminerlerinin devamının ilerleyen tarihlerde de bir kez daha düzenlenmesi düşünülüyor.

ARGE TOPLANTISI (1) IMG_20160726_153619

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.