Oyun Gruplarını Bitkisel Ürünlerle Dezenfekte Eden Uygulama

Oyun grupları ile çocuklarımızın ve çeşitli sosyal alanlar ile genç nesillerin yaşam kalitesini arttırmak için hizmetlerin büyük bir özenle üretilmesine öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çocukların en büyük eğlencesi olan oyun gruplarının herhangi bir kimyasal madde içermeyen, doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyen özel bir dezenfektan ile periyodik aralıklarla temizlenmesi konusunda talimat verdi.

HBB ekipleri oyun çağındaki çocukların ve ailelerinin sağlığını güvence altına alacak bu uygulamayla yeşil alanlardaki tüm oyun gruplarını çağın hijyen sağlama koşulları doğrultusunda, bitkisel ürünlerle kirden ve hastalıklara davetiye çıkaran etkenlerden arındırmayı hedefliyor. Aileler, HBB’nin düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları sayesinde il genelindeki tüm oyun alanlarına çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecek.

hbb (1) hbb (2) hbb (3) hbb (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.