Seyfi Dingil, İskenderun halkı ülkesine, milletine ve demokrasiye sahip çıktı

Başkan Seyfi Dingil, yayınladığı yazılı mesajında şunları kaydetti:
“Darbe girişiminin ilk anından itibaren gelişmeleri üzüntü ile takip ediyorum. Demokrasinin asla kesintiye uğratılmaması gerekiyor.
Siyasi partilerimizin tamamı demokrasiye sahip çıkabilmek için müthiş bir beraberlik sergilediler. Cumhurbaşkanımız, liderimiz her zamanki o kararlı duruşunu tekrar göstererek vatandaşlara doğru mesajları verdi ve bizleri eğilmez, bükülmez bir şekilde ayakta tutmayı sağladı. Başbakanımız ve hükümetimizin müthiş bir kararlılık sergiledi. Tüm ülke tüm İskenderun tek yürek oldu. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
İskenderun’umuzda herhangi bir münferit olayın yaşanmaması kentimiz açısından sevindiricidir. İskenderun Belediyesi olarak herhangi bir olağanüstü durum için bütün birimlerimizle hazır durumda beklemekteyiz. Hiçbir zaman kabul etmemizin mümkün olmadığı demokrasiye müdahalenin önlenmiş olmasına yürekten seviniyorum. İstediğimiz ve özlediğimiz çağdaş demokratik ve özgür bir Türkiye için bir daha bu girişimlerin yaşanmamasını diliyorum.
Yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. “

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.