Obezite Cerrahisiyle 2 Ayda 40 Kilo Verdi

Çocukluğundan bu yana aşırı kiloları nedeniyle hayata küsen Reşit Yanmış’ın hayatı, obezite ameliyatı sonrası değişmeye başladı. 168 kilo ağırlığındayken tüp mide ameliyatı olmaya karar veren Reşit Yanmış, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği tüp mide ameliyatıyla hızla kilo vermeye başlayarak, 2 ayda 40 kilo verdi.
Obezitenin en iyi çözümlerinden birinin tüp mide ameliyatı olduğunu ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, iki ayda büyük bir değişim yaşayan Reşit Yanmış’ın sağlık durumu hakkında bilgi vererek, “Hastamızla görüştük ve Reşit’e Sleeve Gastrektomi operasyonu gerçekleştirdik. Hedefimiz, hastamızın bir yıl içerisinde 80 kiloya kadar düşmesini sağlamak. Reşit Yanmış’ın ameliyat sonrası uyku apne sorunu sona erdi. Reşit, hayatına artık daha sağlıklı bir birey olarak devam edecek” ifadesinde bulundu.

“En güzel doğum günü hediyesi”
Hayatı boyunca kilo vermenin zorluklarını yaşadığını ifade eden Reşit Yanmış ise, “Ortaokuldan sonra kilo almaya başlamıştım. Birçok diyet programı uyguladım, fakat başarısız oldum. Farklı çözümler aramaya başladım ve ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat sonrası bu sonucu beklemiyordum. Kısa sürede sadece kilolarımdan değil, uyku apne sorunumdan da kurtuldum. Doğum günümde ameliyat olmuştum ve bana en güzel doğum günü hediyesi bu oldu” dedi.

DSC_0011

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.