Belen Kaymakamı ve Belediye Başkanından Bayramlaşma Ziyaretleri

Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN beraberinde Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Zeynep ÖZTÜRK, Kaymakamlık Şehit-Gazi Biriminden Hakan SANCAKTAR ile birlikte , Ramazan Bayramı münasebeti ile İssume Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mehmet DEMİRKIRAN, Sarımazı Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi İbrahim ÇOPUR, Halibey Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Fazilet ÇINKI, Bakras Mahallesinden Recep ÇALIŞKAN, yine Bakras Mahallesinden Kadir KAÇMAZ ile Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Gülsen KIZILDAĞ ’ı hanelerinde ziyaret ettiler.
Kıbrıs Gazisi İbrahim ÇOPUR tarafından günün anısına “Kırık Asırlık Türk Yurdu” tablosu hediye edildi.
Kaymakam AYDIN; Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşanmasını temenni ettiği Ramazan Bayramı’nda, ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ettiklerini belirterek, İstanbul’da yaşanan terör olayından dolayı buruk bir bayram geçirdiklerini, yapılan ziyaretlerin birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek açısından önem taşıdığını belirtirken,
Halkımızla bayramlaşmak, büyüklerimizin ellerini öpmek, ziyaretlerinde bulunmak, böyle bir günde yalnızlıklarını paylaşmak, evlerinde misafir olmak, vatandaşlarımızla bir araya gelmek, devletimizin dini ve milli bayramlarda da her zaman vatandaşının yanında olduğunu hissettirerek rahat olmalarını sağlama gayretindeyiz. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sağlıkla ve mutlulukla geçirecekleri huzurlu bir bayram olmasını temenni ederim, dedi.

belen (1) belen (2) belen (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.