Başkan Seyfi Dingil Şehit ve Gazi Aileleri İle Bayramlaştı

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karayasar ile birlikte ramazan bayramı öncesinde ziyaretlerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, şehit aileleri ve Gazi yakınlarının bayramlarını kutladı.
Bayramın hemen öncesinde Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret etmek istediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Öncelikle tüm Şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bu ziyaretimiz aracılığı ile Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile hem bayramlaşma fırsatı buluyoruz, hem de bir sıkıntıları var mıdır, yardımcı olabileceğimiz bir şey var mıdır noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu vesile ile tüm Şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Şehit aileleri ve Gazilere karşı vefalı olunması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”ilçe Kaymakamımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte, kentimizde ikamet eden Gazilerimiz ve Şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onların mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz. Şüphesiz ki bizler bu gün Ramazan ayı içerisinde oruçlarımızı tutabildiysek, bayramı sevinçle karşılaya biliyorsak, bunu bu cennet vatanın bölünmez bütünlüğü, beraberliği, huzuru için hayatlarının baharında şehit olan ya da bedel ödeyerek gazi olan kardeşlerimize borçluyuz, vefalı olmamız lazım. Bu vesile ile bizde ilk olarak bayramlaşmalarımızı Şehit aileleri ve Gazilerimiz ile başlattık. Onlar için ne yapsak azdır. Kendilerine minnettar olduğumuzu, şükranlarımızı sunduğumuzu ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.
Ziyaretler esnasında Gazi ve Şehit yakınları yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilçe protokolüne teşekkür ettiler.

2 4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.