Terör Faaliyetleriyle İnsan Canına Kasteden Lanetli Zihniyeti ve Bu Zihniyete Hizmet Edenleri Şiddetle Kınıyorum

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleştirilen ve ülkemizi en derinden sarsan hain saldırı sonrası kınama ve taziye mesajı yayımladı.

“Terör Faaliyetleriyle İnsan Canına Kasteden Lanetli Zihniyeti Ve Bu Zihniyete Hizmet Edenleri Şiddetle Kınıyorum”

Yayımladığı mesajında ülkemizin bu tür menfur saldırılarla bir kez daha karşı karşıya kaldığını ve bir kez daha terörün çirkin yüzüyle muhatap bırakıldığımızı kaydeden Başkan Savaş, “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda üç terörist tarafından gerçekleştirilen önce silahlı ardından bombalı saldırılarda, çok sayıda insanımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı bu alçak saldırı karşısında milletçe üzüntü içerisindeyiz. Terör faaliyetleriyle insan canına kasteden lanetli zihniyeti ve bu zihniyete hizmet edenleri şiddetle kınıyorum. Terörü yıllarca yaşamış ve canı yanmış bir ülke olarak zor zamanlarda gösterdiğimiz metanet ve teröre karşı gösterdiğimiz dik duruşumuzla tüm terör odaklarına amaçlarına ulaşamayacaklarını bir kez daha göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Menfur saldırı sonucunda şehit olan polislerimize ve yaşamını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullanarak yaşadığı derin üzüntüyü ifade etti.

kınama

Önceki İçerik“Okumanın Yaşı Yok” Dediler, Okulu Birincilikle Bitirdiler!
Sonraki İçerikİskenderun Çay Mahallesinde Alt Yapı Giderildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.