İskenderun Adliye- Arsuz Katlı Kavşak projesinin Belirlenen 5 İsim İçin 2. Etap Anket Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından yapılan ve İskenderun’daki trafik akışını önemli derecede rahatlatarak kentin çehresini adeta değiştiren İskenderun Adliye- Arsuz Katlı Kavşak projesinin isim belirleme işlemlerinin 2. etabı başladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, vatandaşların can ve mal güvenliği hususunda ulaşım koşullarının projelerle günümüz ihtiyaçlarına cevap vermesi noktasında gösterdiği hassasiyet çerçevesinde İskenderun ve çevre ilçelere kazandırılan Adliye-Arsuz Köprülü Kavşak projesinin ismini Hatay halkı kullandığı oylarla belirleyecek.
“Bu Eser Sizlerin, İsmi de Sizlerin Eseri Olsun’’ sloganıyla başlatılan isim belirleme anketinin 1. etabında vatandaşlar tarafından belirlenen isimlere göre en çok oy alan 5 isimden birinin seçilmesi amacıyla 2. etap anket çalışması başlatıldı.

Vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi: http://www.hatay.bel.tr/anketler.aspx link adresinden veya HATSU İskenderun Hizmet Binası’nda kurulan isim belirleme standından Atatürk, Cumhuriyet, 5 Temmuz, Barış ve Medeniyet isimlerinden birini seçerek ankete kolayca katılım sağlayabilecek.
1 AY SÜRECEK ANKET İLE DEV PROJENİN ADINI HATAY HALKININ OYLARI BELİRLEYECEK
1 ay süresince yapılacak anket çalışması ile özelde İskenderun ve çevre ilçelere genelde ise Hatay’ın bütününe katkı sağlayan ve ilimizin bölgesinde dev projelerin hayata geçirilmesi ile adının anılmasına vesile olan Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi’ne Hataylıların en çok oy verdiği isim verilecek.

FOTO (1) FOTO (2) FOTO (5) 12932682_696002797206291_7283232067139866317_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.