CHP Gençlik Kollarından korunmaya muhtaç çocuklara yardım derneğine ziyaret

CHP Hatay il gençlik kolları, İskenderun gençlik kolları ile birlikte Gençlik kolları genel başkan yardımcısı Eren Kurt’unda katıldığı bir dizi gezi program çerçevesinde korunmaya muhtaç çocuklara yardım derneğine ziyarette bulunarak ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık ayakkabı hediye etti.

Konu ile ilgili konuşan il gençlik kolları başkanı Ümit Kutlu çocukların gülüşünde saklı cenneti görmek kadar güzel bir şey yoktur. Günümüzde maalesef ailelerin yaşadığı yoksulluktan dolayı çocuklar çok kötü şartlarda büyüyorlar ve eksik kalıyorlar. Ne olursa olsun kim olursa olsun nerden gelmiş olursa olsun Geleceğin umudu olan çocuklara el uzatmak her insanım diyebilenin en temel görevi olmalıdır. Gençlik kolları olarak gerçekleştireceğimiz birçok proje çocuk temelli olacak. Maalesef ülkemizde ve Dünya’da yaşanan her sıkıntının en büyük cefasını hep çocuklar çekiyor. Onların yanında olmaya, çocukların elinden tutup daha yaşanılır bir ülke yaratmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

13466202_10208545813635860_2992861476395069143_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.