Uğur Arslan, Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde Değişimin Adresi

Hatay’ın Dünyaca Ünlü Make – Up Artisti ve Stil Danışmanı Uğur Arslan’ın iş ortağı Özge Balcı ile İskenderun Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı ‘Uğur Arslan Coiffeur Academy’ müşteri kabulüne başladı.

Denize nazır görüntüsüyle müşterilerine İskenderun’un eşsiz güzelliğini yaşatan ‘Uğur Arslan Coiffeur Academy’ hem bay hem de bayanlara olan hizmet konsepti ile sektöre iddialı bir giriş yaptı. İskenderun’un sevilen genç iş kadını Özge Balcı ortaklığında dillere destan bir işletmeyi bölgeye kazandıran dünyaca ünlü Make – Up Artist ve Stil Danışmanı Uğur Arslan, farklı tarzı ile değişimin adresi oldu. Yıllara dayanan tecrübesi ve en iyi kadrosuyla İskenderun Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde müşteri kabulüne başlayan ‘Uğur Arslan Coiffeur Academy’ Kaliteli, lüks, seçkin hizmetleriyle sizleri karşılıyor.

LÜKSÜ VE KALİTEYİ YENİDEN TANIMLAYAN HİZMET ANLAYIŞI

Lüks ve kaliteyi yeniden tanımlayan hizmet anlayışı ile kapılarını açan ‘Uğur Arslan Coiffeur Academy’ ziyaretçilerinden ve müşterilerinden tam not aldı. Konusunda uzman ekipler tarafından verilen kuaför hizmetleri arasında ise her türlü saç bakım, kesim, fön, makyaj ve tıraş işlemleri bulunuyor. 2009 yılında Türkiye’de Make-Up Artist seçilen ve Amerika’da Hollywood yıldızları önünde boy gösteren ünlü Make-Up Artist Uğur Arslan, iş ortağı Özge Balcı ile İskenderunlulara bir ilki yaşattı.

uğur arslan (1) uğur arslan (3) uğur arslan (4) uğur arslan (5)

Önceki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi’nin “2015–2016 Akademik Yılı” Törenle Kapandı
Sonraki İçerikİskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü 74. Doğa Yürüyüşünü Hüyük Şelalesine Yaptı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.