İskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Sporcu adayları, farklı branşta eğitimlerin verildiği İskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulu kayıtlarına büyük ilgi gösterdi.
Her yıl yüzlerce öğrenciyi spor alanlarında misafir eden İskenderun Belediyesi’nde bu yıl da yaz spor okulu hummalı şekilde devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, kurslara gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti.
Verilen spor eğitimlerinin öğrenciler için önemli olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Eğitimler, öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmesinden çok; arkadaş ortamında sevgi, saygı ve hoşgörü ile yetişebilmeleri için oldukça önemli. Burada öğrencilerimiz uzman spor hocalarından dersler alarak branşların da eğitimlerini alıyorlar” dedi.
Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun’da spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla düzenlenen yaz spor okullarına öğrencileri gönderen ailelere teşekkür ediyoruz. Kursa katılan sporculara spor malzemeleri veriliyor. İskenderun Belediyesi spor tesislerinde antrenman yapan öğrenciler, yaz aylarını değerlendirirlerken, seçtikleri branşlar da ki başarılarını arttırıyor. “şeklinde konuştu.

5

Önceki İçerikRamazan Bayramı Öncesi Şekercilere Denetim
Sonraki İçerikHbb Spor Kulübü,Dövüş Sanatlarındaki Başarısıyla Parmak Isırtıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.