Arsuz, ‘Leylit Es Sabata3ş Bayramı’nı Birlik İçinde Kutladı

Karaağaç, Nardüzü, Madenli, Üçgüllük, Akçalı ve Gözcüler Mahalle sakinlerinin bayramlarını kutlayan Başkan Savaş’a, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar da eşlik etti.

Başkan Savaş, Hicri Takvime göre mübarek Ramazan Ayı’nın 17. Gününe denk gelen Leylit Es Sabata3ş Bayramını Arsuz halkı ile iç içe kutlayarak bayramın vermiş olduğu maneviyatın ve birlik, beraberliğe teşvik eden duyguların hazzını hemşehrileri ile doyasıya yaşadı.

Arsuzlular, büyük manevi anlamlar taşıyan Leylit Es Sabata3ş bayramında kendilerini yalnız bırakmayan ve acısıyla, tatlısıyla her fırsatta gerek belediyecilik anlamında gerek kanaat önderi rolüyle yanlarında olan Başkan Savaş’a manevi duygulara verdiği önem ve hassas tutumundan dolayı teşekkür ettiler.

“FARKLILIKLAR İÇİNDE BİRLİK, MEDENİYETLER İÇİNDE KARDEŞLİK” SÖYLEMİYLE ÇIKILAN YOL, HAYIRLARA VESİLE OLUYOR

Hatay’ın dünyaya örnek olacak bir şehir olduğunu “ Farklılıklar İçinde Birlik, Medeniyetler İçinde Kardeşlik” sözleriyle her fırsatta vurgulayarak ne kadar şanslı bir toplum olduğumuzun altını çizen Başkan Savaş, hemşehrilerine de her fırsatta birlik ve beraberlik duyguları aşılama ve toplum olma bilincini ön plana çıkaran anlayışıyla takdir topluyor.

arsuz (6) arsuz (10) arsuz (11)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.