Vali Topaca Dörtyol’da Jandarma Personeli İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Düzenlenen iftara Vali Topaca’ya, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin’in yanı sıra 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İl Jandarma Komutanı J.Kıd.Alb. Turgay Aras ve İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ da eşlik etti.

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan duanın ardından vatani görevini yapan askerlere hitap eden Sayın Topaca, Hatay’da yüzyıllardan beri en güzel örneklerinin yaşandığı bu kardeşlik, hoşgörü ve huzur ikliminde; manevi duyguların yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı Ramazan ayında askerler ile aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti ve şöyle devam etti: “Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki sizlere müteşekkiriz. Ülkemiz çok hassas bir süreçten geçmektedir. İçten ve dıştan maalesef saldırılara maruz kalmaktayız. Bu saldırılara karşı mücadele eden, bu saldırıları bertaraf edecek olan sizlersiniz. Tabi bu mücadelede biliyoruz ki çok büyük kahramanlıklar sergileniyor. Zaman zaman şehitler veriyoruz, arkadaşlarımız gazi oluyor. Biliyoruz, burada gösterilen kahramanlığın tarifi imkânsız.”

Vatan ve millet sevgisi olmayan hiçbir askerin ölüme gönderilemeyeceğinin altını çizen Sayın Topaca, bu vesileyle vatan savunmasında, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, Türkiye’nin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için ilimizde görev yapan tüm jandarma personelini ve güvenlik güçlerini tebrik etti.

01 05

Önceki İçerikİlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez Onuruna İftar Yemeği Verildi
Sonraki İçerikAntakya’ya 120 Bin Metrekarelik Doğa Parkı Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.