Başkan Dingil, Yaz Spor Okullarına Büyük Önem Veriyoruz

Başkan Seyfi Dingil, yaz spor okullarında öğrencilere eğitim verecek olan uzman hocalar ile bir araya geldi.
Spor’un gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”sporun her alanında başarı sağlamak için gerekli destekleri veriyoruz. Spor kursları çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimleri için çok büyük önem arz ediyor. Gelecekte ülke sporuna katkı sağlayacak olan sporcuları sizler yetiştireceksiniz. Çocuklarını bu kurslara gönderen ailelere teşekkür ediyorum. Çocukların yetiştirilmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.
İskenderun Belediyesi olarak her zaman çocukların spor yapmaları konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil şöyle konuştu:
“İskenderun Belediyesi olarak inşallah onlara daha iyi şartlarda imkânlar sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Burada sizlere de büyük görevler düşüyor. İskenderun’da sporun gelişmesi için sizlerden öneri ve proje bekliyoruz. Sizlerden gelecek her türlü fikre açığız. Her şey İskenderun için diyoruz”
Yapılan konuşmaların ardında Başkan Seyfi Dingil, spor hocalarından tek tek istek talep ve önerileri dinledi.

spor

Önceki İçerikHatay’da Elektriğin Kesik Olacağı Yerler
Sonraki İçerikÖzel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde By Pass Ameliyatında Yeni Dönem
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.