Başkan Savaş, Vatana Emanet Şehit ve Gazi Alelerini İftar Sofrasında Ağırladı

HBB vatan uğruna şehit olan ve bu uğurda yaralanarak gazi olan Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri ile Emniyet güçlerinin yakınlarının her daim yanlarında olduğu gibi her ihtiyaçlarında yardımlarına koşuyor. Başkan Savaş, 11 ayın sultanı bu Mübarek Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerini Helena Center’da düzenlenen iftar yemeğinde ağırlayarak onları ve ailelerini unutmadığını gösterdi.
Gerçekleşen iftar yemeğine, Başkan Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra, HBB Başkan Vekili Serdar Güven, HBB Genel Sekreteri Hasan Maden, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Sait Günal, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Derviş Kezat, HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kokusever, Hatay Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği Başkanı Behçet Narin, , İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek Başkanı Fevzi Mercanoğlu, Hatay Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamit Ölçer, şehit aileleri ve gaziler katılım gösterdi.
BAŞKAN SAVAŞ: ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ EBEDİYETE İNTİKAL ETTİKTEN SONRA HEPİMİZİN GAZİSİ VE ŞEHİDİ OLMUŞTUR
Gaziler ve şehit aileleri onuruna verilen iftar yemeğinde, şehitlerin ruhu için edilen dualar eşliğinde açtıkları oruçların ardından Başkan Savaş yaptığı konuşmada, “Mübarek Ramazan Ayı’nda ettiğimiz duaların, tutacağımız oruçların Rabbim tarafından kabul olmasını diliyorum. Rahmet, bereket ve huzur veren Mübarek Ramazan Ayının Hatay’a huzur, kardeşlik ve barış getirmesini dilerim. Biliyoruz ki şehitlerimiz ve gazilerimiz ebediyete intikal ettikten sonra hepimizin gazisi ve şehidi olmuştur. Gerek belediyelerimiz gerekse devletimiz her zaman şehit ve gazilerimizin yanındadır. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak onurlandıran ve bereketli iftar sofrasını paylaşan şehit aileleri ve gazilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
HBB ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte, Başkan Savaş vatana emanet şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile aileleri ile yakından ilgilenerek hal hatır sordu.

büyükşehir (1) büyükşehir (3) büyükşehir (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.