Dörtyollu Yaralı Polis Bekir Erkin Taburcu Oldu

Şınark’ın Silopi ilçesinde bölücü ve yıkıcı hainlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanarak tedavi altına alınan yaralı Polis Bekir Erkin taburcu oldu.
5 Nisan 2016 günü bölücü terör örgütü tarafından roketatarlı saldırı sonucu yaralanan Polis Memurlarından Dörtyollu Bekir Erkin’i kaldırıldığı Gülhane Askerî Tıp Akademisi’nde taburcu edilerek memleketi Dörtyol’a geldi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu ile birlikte yaralı Polis Bekir Erkin’i evinde ziyaret etti. Yaralı Polis memuru Erkin’in sağlık durumunun iyi olduğu ve en kısa zamanda görevinin başına dönmek istediğini belirtti.

Yaralı Polis Memuru Bekir Erkin, “Çok şükür durumum iyi, daha da iyi olacak. Ben en çok görev yaptığım arkadaşlarımı özledim. Allah nasip ederse mücadeleme kaldığım yerden devam edeceğim” dedi.
Başkan Toksoy ve Milletvekili Ahrazoğlu gerçekleşen ziyaretinin ardından ailesiyle birlikte bir süre sohbet ederek, son durumu hakkında bilgiler alarak ziyaretine sonlandırdılar.

dörtyol (1) dörtyol (2)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.