Gelişim Futbol Turnuvası Başladı

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nin bu yıl birincisini düzenlediği ‘Futbol Turnuvası’ başladı. Forever Spor Kompleksi’nde düzenlenen futbol turnuvasının açılışına; Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, hastane yöneticileri ve çalışanları katıldı. Turnuvanın ilk maçı Röntgen Spor ve Osteotom Spor takımlarının karşılaşmasıyla başladı. Maç öncesi her iki takımın oyuncuları hatıra fotoğraf çektirerek, birbirlerine başarılar diledi.
Turnuvanın güzel bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdür ve Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, “Turnuvamızda, 6 takım mücadele edecek. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi olarak amacımız; sağlığımız için spor yapmak, sporu sevdirmek ve personelimizle birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkarmaktır. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Yıldız olmak üzere, Turnuva Organizasyon Sorumlusu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. M. Zeki Karaoğlan’a teşekkür ediyorum” dedi.
6 takımın müsabakalara katılacağı turnuva, 1 Temmuz 2016 tarihine kadar sürecek.

10 Haziran tarihinde başlayan turnuvanın ilk sonuçları:
Röntgen Spor:2 Osteotom:4
Yönetim Spor: 2 Internal Power:0

osteotom-rontgen

Önceki İçerikArsuz’a 5 Mahalleyi Birbirine Bağlayacak Yeni Köprü Yapılıyor
Sonraki İçerikDiyanet İşleri Bakanlığı Personel Alıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.