Hayırsever iş adamı Cem Yusuf Güler iftar yemeği verdi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Cemil Nezahat Güler Camii ve Kuran Kursunda düzenlenen İftar yemeğinde adeta hoşgörü rüzgarı esti. Geçtiğimiz günlerde tamamlanarak, ibadete açılan Cemi Nezahat Güler Camii ve Kur’an Kursunda İşadamı Cem Yusuf Güler ve İskenderun Müftülüğü birlikte Protokole ve halka iftar yemeği verdi. Cemil Nezahat Güler Camii ve Kur’an Kursunun yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Cumhuriyet Başsavcsı Abdulkadir Akın, İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, Hristiyan Ortodoks Kilisesi Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Can Taymur, Alevi Kültür Araştırma Derneği Başkanı Nihat Yenmiş, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.
İftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından konuşan İskenderun Müftüsü Mehmet Taştan, “Ramazan ayı dolayısıyla bu güzide mekanda ilk kez toplu bir iftar yemeği vermenin manevi hazzını yaşıyoruz. İftar yemeğini veren hayırsever İşadamı Cem Yusuf Güler kardeşimize teşekkür ediyoruz. Bu ülkede hep birlikte huzur içerisinde yaşıyoruz. Barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir ülkede akan kanların durmasını istiyoruz. Artık terör olaylarının yaşanmasını masum insanların ölmesini istemiyoruz. Ramazan ayının feyzinden istifade edilmesini, bu ayın kıymetinin bilinmesini temenni ederken, Tüm İslam aleminin de mübarek Ramazan ayını kutluyoruz” dedi.

isken-iftar (2) isken-iftar (5) isken-iftar (6)

Önceki İçerikHatay’da Haftasonu Elektriğin Kesik Olduğu Yerler
Sonraki İçerikSosyal Uyum ve Adaptasyon Eğitici Eğitimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.