“Hatay’da Zaman Kültür İnsan” Konulu Fotoğraf Yarışması

Vatandaşların fotoğraf sanatına olan ilgilerinin ve sanatsal faaliyetlere katılımının arttırılması için “Hatay’da Zaman Kültür İnsan” konulu fotoğraf yarışması düzenleyen HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, bu organizasyonla birlikte fotoğraf sanatının gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.
HATAY’IN SANAT YAŞAMINA RENK KATACAK VE SANATA İLGİYİ ARTTIRACAK YARIŞMAYA KATILIM ÜCRETSİZ
Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya, dijital (sayısal) renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tek kategoride gerçekleşeceğini kaydeden yetkililer, Hatay’ın sanat yaşamına renk katacak yarışmaya her fotoğrafçı en fazla 4 adet dijital renkli veya siyah-beyaz eserle katılabileceğini bildirdi.
SON BAŞVURU TARİHİNİN 15 TEMMUZ 2016 OLARAK AÇIKLANDIĞI YARIŞMADA, BİRİNCİYE 6.000, İKİNCİYE 4.000, ÜÇÜNCÜYE 3.000 TÜRK LİRASI VERİLECEK
HBB tarafından yarışmayla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ Yarışma, online(çevrimiçi) fotoğraf sistemine göre yapılacağından, alternatif hiçbir gönderi (e-posta, kargo, elden teslim vb) kabul edilmeyecektir. Yarışma fotoğraflarının çevrimiçi olarak gönderilmesi, http://www.hatay.bel.tr adresinden yönlendirmeler izlenerek veya doğrudan http://tfsfonayliyarismalar.org adresinden üyelik ve fotoğraf gönderme yönergeleri takip edilerek gerçekleşecektir. Yarışma sonucunda birinciye 6.000, ikinciye 4.000, üçüncüye 3.000 Türk Lirası ve özel ödüllerin verileceği bu anlamlı yarışmanın son başvuru tarihi ise 15 Temmuz 2016.”

fotoğraf-yarışması-billboard

Önceki İçerikİskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Kaymakamı Özyiğit’i Ziyaret etti
Sonraki İçerikMeteoroloji Erzin, Dörtyol ve İskenderun’u Uyardı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.