Turizme yatırım, geleceğe yatırım

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yeni yönetimini makamında konuk etti. İlçede var olan zengin turizm potansiyelini daha da geliştirmek ve turizmden hak ettiği payı almasını sağlamak adına yapılan ve yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, Başkan Nazım Culha dernek yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.
Etkinlikler artacak
İlçenin tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak, turizmi daha da canlandırmak, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayacak faaliyetleri yürütmek amacıyla belediye bünyesinde Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü’nü açtıklarını ifade eden Başkan Nazım Culha, dernekle belediyenin uyumlu çalışmaların ve gerçekleştirilen etkinliklerin bu müdürlüğün kurulmasıyla daha da artacağına inandığına vurgu yaptı.
Tesislere onay bekleniyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Akçalı, Gökmeydan ve Gözcüler ile Konacık olmak üzere ilan edilen üç turizm bölgesi için Turizm İmar Planı çalışmalarının devam ettiğini, bu planların tamamlanmasıyla da ilçedeki turizm potansiyelinin daha da artacağını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç Mahallesi’nden başlayıp Arsuz kent merkezine kadar uzanan sahil kesiminde Arsuz’a yakışır 15 adet sosyal tesis ve plaj yapımı için projelerin hazırlandığını, bu projelerin hayata geçmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklediklerini dile getirdi.
Başkan Culha’ya teşekkür
Hem kabulden, hem de Arsuz’un tanıtılması noktasında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, ilçenin tanıtımı için yapılabilecek tüm projelerde yer almaya hazır olduklarını belirterek, Arsuz’da turizm kongresi gerçekleştirme hazırlıkları içerisinde olduklarını ifade etti.

1

Önceki İçerikBaşkan Seyfi Dingil’den “Biriz Güçlüyüz” Kampanyasına Destek
Sonraki İçerikHayatım, bir film şeridi gibi, geçti gözlerimin önünden
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.