Hijyen Kurallarına Uymayan İşyerlerine Cezai İşlem Uyguladı

Denizciler ve Sarıseki’de denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler bir pastane ve fırın’a hijyen kurallarına uymamaktan cezai işlem uyguladı.
Ekmek üretimi gerçekleştiren fırınlarda gramaj, un ve katkı maddeleri ile çalışanların ve iş yerlerinin temizlik kurallarına uyup uymadıklarının kontrolünü yapılırken, standartlara uymayan ve gerekli hijyenik koşulları taşımayan işletmelere de gerekli işlemler yapıldı.
Vatandaşların sağlığı için zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Belediye olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz.

Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşların sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Ayrıca halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren üretimlerin yapıldığı imalathanelerde de gerekli denetimlerimizi gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

pastane (3) pastane (4) pastane (6) pastane (7) pastane (9) pastane (11)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.