Hatay Valiliği Trafik kazasıyla İlgili Açıklama Yayınladı

Hatay Valiliğinden Yapılan Açıklamaya Göre ; Hatay’ın İskenderun İlçesi 5 Temmuz İlkokulu velilerinin organize ettiği günübirlik Osmaniye İli Aslantaş Milli Parkı gezisi sırasında öğrenci ve velileri taşıyan midibüs, 5 Haziran 2016 Pazar günü saat 19.16 sıralarında yaşanan trafik kazası neticesinde Osmaniye İli Cevdediye Beldesi’nde bulunan DSİ Sulama Kanalı’na devrilmiştir.

Elim kazada midibüste bulunan yolculardan 5’i öğrenci, 1’i öğretmen, 6’sı veli, araç şoförü ve 1 bebek olmak üzere 14 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Kazada hayatını kaybedenler: Nur Seviner, Ferruşah Eşen, Nehir Uludağ, Beritan Geyik, Merve Pembe, Sevgi Ayaz, Ahmet Cebeci, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Umut Ayaz, Baver Keyik, Sultan Keyik, Yağmur Keskin ve Müzeyyen Keskin isimli vatandaşlarımızdır.

Kazadan yaralı olarak kurtulan 24 kişi, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmiş olup, durumu ağır olan 2 kişinin tedavisi devam etmektedir.

Söz konusu gezinin, MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği’nin 21. Maddesi’ne aykırı olarak mülki amirden izin alınmadan düzenlendiği tespit edilmiş olup, konu ile ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

valilik 2

Önceki İçerikHayatını Kaybeden 14 Kişi İskenderun’na Getirildi
Sonraki İçerik’11 Ayın Sultanı Ramazan’
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.