İskenderun Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı

Düzenlenen törende bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaz spor okullarını her yıl düzenlediklerini belirterek,” Bu yapılan hizmet önce kendinize faydalı sonra ailenize faydalı olan bir faaliyettir. Allah nasip ederse yarın iyi bir sporcu olduğunuzda herkese faydalı bir birey olacaksınız. İnşallah bu faydayı maksimum seviyeye çevirmek için biz de elimizden gelen her türlü imkânı sağlayacağız. “dedi.
Sporun sağlığa etkisinden bahseden Başkan Seyfi Dingil,”bu yaptığınız spor sayesinde sağlığınız ve zihniniz daima yerinde olacak. Bu sayede derslerinizde de çok başarılı olacaksınız. Spor, sizi birçok kötü alışkanlıktan geri bırakıyor. Dolayısı ile ben hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler toplumun herkesimine hizmet götürme gayretindeyiz. Hizmetlerimiz bundan sonrada devam edecek. Bizlere bu kurslarda destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından yaz spor okullarının açılışı gerçekleştirildi.
7 8

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.