Hatsu, Hızlı Müdahaleler İle Çözüm Üretiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), yüksek kesimlerde bulunan içmesuyu tesislerinde oluşan arızalara hızlı bir şekilde müdahale etmek amacıyla projeler geliştirildiğini duyurdu.

ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na gelen şikâyetlerin ve bildirimlerin yanı sıra HATSU ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde ortaya çıkan sorunları çözüme kavuşturma adına verdiği mücadeleyi sürdüren Genel Müdürlük, Hatay genelinde yaptığı hızlı müdahaleler ve geniş kapsamlı çalışmaların vatandaş odaklı hizmet çerçevesinde gerçekleştirdiğini açıkladı.

İskenderun ilçesine bağlı Bitişik Mahallesi Ispatan Yaylası ile Bekbele Mahallesi Taşoluk su kaynaklarında yapılacak onarım kapsamında çalışma başlatan İdare, oluşan arızalara hızlı bir şekilde müdahale etmek ve ulaşımı sağlamak için bozuk olan 6 km’lik yolda iş makineleri ile onarım ve stabilize çalışmasının yapıldığını bildirdi.

HATSU 2. Bölge içmesuyu ekipleri tarafından yapılan çalışma sayesinde yüksek kesimlerde bulunan içmesuyu gözlerinde oluşabilecek herhangi bir arızaya acil müdahale edebilmek için hazır hale getirildi.

HATSU, HIZLI MÜDAHALELER İLE ÇÖZÜM ÜRETİYOR (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.