Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

HBB ekipleri, filosuna kattığı yeni araçların elektrikle çalışmaları, egzos gazı bırakmayan çevre dostu olmaları ve fosil yakıtlı araçlara göre ses debisi düşük olan elektrikli süpürgeler ile günün her saatinde parklarda dinlenen vatandaşları rahatsız etmeden ve huzurlarını kaçırmadan temizlik yaparak çevreyi temizlik anlamında kontrol altında tutabilecek. Gürültü kirliliğini minimum düzeyde tutmayı ve çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefleyen HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, çalışmalarının il sathına yayarak temiz bir Hatay için özverili çalışmalarını sürdürecek.
HBB EKİPLERİ, YENİ ARAÇLAR İLE HATAY GENELİNDE DAHA TEMİZ VE YAŞANABİLİR ALANLARI VATANDAŞLARA SUNUYOR
Hatay’daki yeşil alanların arttırılması ve gelecek nesillere daha temiz, sağlıklı ortamlar yaratmak amacıyla kararlı bir tutum sergileyen HBB ekipleri, il genelindeki tüm parkların, dinlenme alanlarının ve yollardaki yeşil alanların bakım çalışmalarının mevsim şartlarının gerektirdiği azami ölçüde düzenli olarak gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca, ağaçlandırma çalışmalarının, süs bitkilerinin ve çiçeklerin, hastalık ve zararlılara karşı korunması için zirai mücadele çalışmaları yaparak, sorumluluk dahilindeki tüm parklarda peyzaj projeleri çerçevesinde bitki dikim çalışmaları yapıldığını bildirdi.

30 mayıs 2016 (1)

Önceki İçerikİskenderun’da İlk
Sonraki İçerikLitvanya ve İtalyalı Öğrenciler Yükseliş’te
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.