Büyükşehir’den Payas’a 4 Bin Metrekarelik Çok Amaçlı Spor Kompleksi Projesi

Yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında Başkan Savaş’ın desteği ile Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde çok amaçlı spor kompleksi projesinin startı verildi. 4 bin öğrenci kapasiteli Meslek Lisesine kazandırılacak olan ve 4 bin m2’lik spor alanı içerisinde futbol halı sahası, basketbol sahası ve giyinme odaları ile duş alanları bulunacak.
PROJE, 430 BİN TL’YE MAL OLACAK
Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı ve okul idaresi ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, hayata geçirilecek projenin şimdiye kadar eğitim kurumlarda yapılan çalışmaların içerisinde en kapsamlı proje olduğunu belirtti. Ayrıca Başkan Savaş’ın 430 bin TL’ye mal olacak kompleksin açılışını Temmuz ayında hayata geçireceğini ifade etti. Okul idaresi ve öğrenciler okullarına yeni bir spor alanı kazandıran ve eğitime verdiği katkılardan dolayı Zabıta Müdürü Keskin aracılığı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

foto (9) foto (11) SPOR

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.