Başkan Dingil Kentteki Temizlik İşlerine Büyük Önem Veriyoruz

Başkan Seyfi Dingil, periyodik olarak sürdürülen temizlik çalışmalarının yanında çöp konteynerlerinin çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi konusunda yapılan temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.
İskenderun Belediyesine bağlı temizlik ekipleri de, ilçede bulunan çöp konteynerlerinin dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ediyor.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri vatandaşların konteyner kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerinin temizlik bakımını köpükleme sistemi ile yapıyor.
Halkın daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışma kapsamında, çöp konteynerleri bulundukları alandan uzaklaştırılmadan dezenfekte ediliyor.
Çevre temizliği ve sağlığı açısından da büyük önem taşıyan dezenfekte çalışmalarında konteynerler önce bol köpükle yıkanıyor, belli bir sürenin ardından da durulanıyor.
Yıkandıktan sonra ayrıca bakterilere karşı dezenfekte edilen konteynerlerin çevresindeki su kanalları ve kaldırımlar da özenle temizleniyor.

13254334_1161433777209191_2207262147875294392_n

Önceki İçerikLitvanya ve İtalyalı Öğrenciler Yükseliş’te
Sonraki İçerikBüyükşehir’den Payas’a 4 Bin Metrekarelik Çok Amaçlı Spor Kompleksi Projesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.