Habib-İ Neccar Hazretleri’ni Anma Etkinliklerinin Finali, Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Gerçekleşti

Din İşleri Yüksek Kurul Üyesi Prof. Dr. Karslı yaptığı açıklamada, “Habib-i Neccar Hazretleri yaşantısıyla, gerek o dönem içerisinde gerekse daha sonraki dönemlerde Kuran-ı Kerim’de anlatıldığı şekliyle insanlara hep rehberlik yapmıştır. Bizlerin görevi de Habib-i Neccar Hazretleri’nin bu felsefesini insanlar ile paylaşmaktır. Habib-i Neccar Hazretleri’nin mücadelesini, Antakya’ya olan sevgisini, dini ve kültürel miras olarak değerlere sahip çıkılması gerektiğini tüm insanlara ve dünyaya daha iyi anlatmamız gerekir” ifadelerini kullandı.

KARAOĞLU’NUN SESLENDİRDİĞİ İLAHİLER, HATAYLILARA HABİB-İ NECCAR’IN MANEVİYATINI YAŞATTI

Anma etkinliklerinin kapanış programında İlahi Sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun seslendirdiği ilahilerle, Hataylılara Habib-i Neccar’ın Kuran-ı Kerim’de bahsedilen maneviyatını duygulara yansıtan özel anlar yaşattı.

Programın sonunda HBB Muhtarlar Dairesi Başkanı Derviş Kezat, Habib-i Neccar Hazretlerini anma etkinliğine katkılarından dolayı Prof. Dr. Karslı’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

image_5 image_8

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.