Başkan Seyfi Dingil,Hizmet Vakfının Piknik Şölenine Katıldı

Programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil,” Bizler her zaman halkımızın içerisindeyiz. Elimizden geldiğince sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklere katılıyoruz. İskenderun Hizmet vakfı kentimizde yapmış olduğu faaliyetler ile vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalışıyor. Bu tip organizasyonlar kaynaşma ve dayanışmayı arttırıyor” dedi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ise bu tip programların birlik ve beraberlik ortamının güçlenmesine vesile olduğunu ifade ederek programın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.
Hizmet Vakfı Başkanı Mustafa Aydınnarı ise her yıl düzenlenen piknik şölenini geleneksel hale getirdiklerini belirterek sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı başkan Seyfi Dingil’i kutladı.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, piknik şöleninde yapılan yarışmalarda birinci olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
iskenderun (2) iskenderun (3) iskenderun (4)

Önceki İçerikBaşkan Culha Bulgaristan’da
Sonraki İçerikTımes Meydanı Antakya Medeniyetler Korosunun İlahileriyle Çınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.