Başkan Seyfi Dingil Litvanya’dan Gelen Konukları Ağırladı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Öncelikle İskenderun’a hoş geldiniz. İskenderun doğasıyla, insanıyla, kültürü ile muhteşem bir şehirdir. Burada ki hoşgörü ve barış ortamı tüm Dünya’ya örnektir. Yıllardır farklı görüş, inanış içerisinde olan insanlar burada huzur içerisinde yaşar. Sizler, farklı ülkelerden gelerek, kültürümüzü tanıyarak ve bir bağ oluşturarak bu projenin içerisinde yer alıyorsunuz. Hepinizi bu güzel ve anlamlı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum.Bizler de belediye olarak insan odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Çalışmalarımızda herkese her kesime eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz“ dedi.
Proje koordinatörü Burak Gündüz ise İskenderun’a olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek,” Avrupa Birliği (AB) tarafından başlatılan “her zaman her yerde spor” projesi kapsamında Litvanya ve İtalya’dan gelen arkadaşlarla Türkiye’nin çeşitli yerlerini gezerek bilgiler alıyoruz. Bu sayede hem tanışmış oluyoruz hem de farklı kültürler birbirini tanımış oluyor” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

1 3 5

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.