Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında Sanat Günleri

Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yağlı boya kursiyerleri ile Naht Ustası İmam Hatip Hüseyin SEFA’nın eserlerinden oluşan serginin açılışı, Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı’nda saat 11:00’da Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkan Adnan VURUCU ve Eşi Yüksel VURUCU, Türk Kızılayı Adana Afet Bölge Müdürü Günay SAVAŞLI, İşadamı Nuri ÜYSEN, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri ile vatandaşların katılımı ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını müteakip, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet AKÇA tarafından yapılan açılış konuşmasında; Sergimiz yağlı boya tablolar ile ahşap hat olarakta bilinen asıl adı Naht olan eserlerden oluşmaktadır. Bu sergide emeği geçen Resim Öğretmeni Arzu Bebek BUYRUK’a ve Naht Ustası Halilbey Cami İmam Hatibi Hüseyin SEFA’ya teşekkür ederek, serginin 26 ve 27 Mayıs 2016 tarihlerinde gezilebileceğini belirtti. Kaymakam Abdulaziz AYDIN ise konuşmasında; Çok profesyonel yaklaşımlarla harika eserlerin ortaya çıktığını, özellikle bir din görevlimizin zaman ayırarak ve emek vererek ortaya çıkardığı değerli eserlerle de harika bir serginin oluştuğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.