GEZİ DÖNÜŞÜ ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen Let’s Save Our Children (Haydi Çocuklarımızı Koruyalım) projesi kapsamında, çeşitli alanlarda başarı gösteren 90 öğrenci 12-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bursa, Çanakkale ve Konya İllerine düzenlenen tanıtım ve kültürel amaçlı gezi dönüşü Kaymakam Abdulaziz AYDIN’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öğrenciler, gezi ile ilgili izlenimlerini aktararak, düzenlenen gezinin kendileri için büyük bir değişiklik olduğunu, böylesi kapsamlı bir geziyi ilk defa yaptıklarını, yeni memleketler ve yeni mekanlar tanıdıklarını, Rehber öncülüğünde Osman ve Orhan Gazi Türbeleri, Gelibolu Yarımadası, Kilitbahir Kalesi, 57. Alay Şehitliği, Nasreddin Hoca Türbesi ve Mevlana Müzesini kapsayan tarihi ve kültürel yerlerin ziyaret edildiğini ve hepsinden önemlisi atalarımızın hatıralarını yad ettiklerini dile getirerek, Çanakkale hatırasını Kaymakam AYDIN’a takdim ederek, teşekkür ettiler.

Kaymakam AYDIN; Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim döneminde de başarılı öğrencileri gezi ile ödüllendirme çalışmalarının devam ettiğini, bu çerçevede öğrencilerimizin tarihi ve kültürel zenginliklerimizi görme ve tanıma fırsatı yaratılmaya çalışıldığını belirterek, gezinin organizasyonunda görev alan öğretmenlere teşekkür etti.

Screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.