Hataylı Sporcu İşçioğlu, Milli Takım Kadrosuna Davet Edildi

HBB Karate Takımı’nda yer alan sporcusu Garip Deniz İşçioğlu’nun Milli Takım kadrosuna davet edilmesiyle büyük bir gurur daha yaşadı.
İŞÇİOĞLU ÜLKEMİZİN BAŞARISI İÇİN TATAMİ MİNDERİNE ÇIKACAK
Sırbistan’ın Belgrad şehrinde 26- 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Balkan Karate Şampiyonası’na katılacak olan kafile listesinde yer alan HBB’nin başarılı sporcusu İşçioğlu, tatami minderine çıkarak ülkemizi başarıyla temsil etmek üzere ter dökecek.
KARAGÖZ: MİLLİ TAKIM SEVİYESİNDE BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMENİN SEVİNCİNİ VE GURURUNU YAŞIYORUZ
HBB Karate Antrenörü Mehmet Karagöz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Milli takım seviyesinde başarılı sporcular yetiştirmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Kulübümüzün her geçen gün daha başarılı sporcularla ülkemizi temsil edeceğine inanıyoruz. Spor alanında ilimizin temsili yönünde ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanımız Serdar Güven’e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Garip Deniz İşçioğlu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.