Judo Takımı, Uluslararası Şampiyonada Fark Yarattı

14- 15 Mayıs tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen Türk Devletleri Judo Olimpiyatları Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası’na katıldı.
Toplamda 3 ülke, 21 il ve 650 sporcunun katıldığı organizasyonda, ilimizi başarıyla temsil eden HBB Spor Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarılı derecelerle Hatay’a sportif bir gurur daha yaşattılar.
SPORCULARIMIZ, ELDE ETTİKLERİ DERECELERLE YÜZLERCE SPORCUNUN ÖNÜNE GEÇTİLER
Katılım gösterdiği her turnuvadan alnının akıyla çıkmasını bilen HBB Spor Kulübü’ne bağlı Judo Takımında 24 Kg’da Yasemın Saday ikinci, 44 Kg’da Melisa Saday ikinci, 70 Kg’da Gülcan Altun ikinci, 50 Kg’da Ufuk Yıldırım üçüncü, 60 Kg’da Oktay Taştimur üçüncü, 66 Kg’da Onur Topaloğlu ikinci, 81 Kg’da Ahmet Acemoğlu üçüncü ve 90 Kg’da Enes Asik üçüncü olarak yüzlerce sporcunun karşısında fark yaratmayı başardılar.
ANTRENÖR SADAY: SUNDUĞU OLANAKLAR KADAR MANEVİ DESTEĞİNİ DE BİZLERDEN ESİRGEMEYEN BAŞKANIMIZ SAVAŞ’A TEŞEKKÜR EDERİZ
Elde edilen derecelerle noktaladıkları şampiyonanın ardından gururlu olan sporcularımız adına değerlendirmelerde bulunan HBB Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Kadir Saday, “Sporcularımızı şu ana göstermiş oldukları azimli çalışmaları ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. Katıldığımız şampiyonadan edindiğimiz tecrübelerle çok daha büyük başarıları memleketimize getireceğimize inanıyoruz. Başarılarımızda büyük emekleri ve katkıları bulunan, ayrıca sunduğu olanaklar kadar manevi desteğini de bizlerden esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

image_1 image_2 image_3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.