Matematik Dehasından İskenderun’a Ziyaret

Türkiye’nin Matematik Dehaları arasında gösterilen Eğitimci Yazar Cengiz Topdemir, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil,” Belediye olarak elimizden geldiğince eğitime her zaman destek oluyoruz. Bir millet ancak eğitimli bireyler sayesinde ilerler. Bizlerde bu anlamda imkânlar doğrultusunda, okullarımıza, öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. İskenderun halkının yararına olacak her çalışmaya destek olmaya hazırız. Sizleri de eğitime vermiş olduğunuz desteklerden dolayı kutluyorum” dedi.
Kendi soyadını verdiği ‘Topdemir’ sayı sistemleri ile ilgili İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e bilgiler veren Matematik Dehası Eğitimci Yazar Cengiz Topdemir ise ,” Bu sayı sistemi ile öğrencilerin korkulu rüyası olan matematik dersine pratik çözümler getiriyoruz. Matematik sorununun ortadan kaldırılabilmesi adına yıllarca süren araştırmalarımız sonucunda geliştirdiğimiz yeni yöntemle aslında bilgilerin aktarılması noktasında bazı sorunlar olduğunu gördük. O sorunları ortadan kaldırınca, yaşı, eğitim seviyesi ne olursa olsun herkesin 30 saatlik bir eğitim sonunda ortalama matematik bilgisine sahip olabileceğini ülke genelinde çeşitli gruplar üzerinde yaptığımız çalışmalar sonunda gördük. Bu gerçekten matematik alanında bir devrimdir. “diye konuştu.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.