İskenderun Sarıseki Mahalle Mezarlığı’nda Modernize Çalışmaları Başladı

İskenderun ilçesi Sarıseki Mahallesi Mezarlığı’nda vatandaşların büyük bir problemi haline gelen bozuk ve yıpranmış yolun onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

Mezarlığın giriş- çıkışları ile ulaşım sağlanan yolda iyileştirmeler yaparak kilit parke taşı döşeme hizmeti gerçekleştiren HBB ekipleri, çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin ebediyete intikal etmiş yakınlarını ziyaretlerinde daha temiz ve uygun bir ortam sağlanacağını bildirdi.

Mevsimsel koşulların etkisiyle yaşanan problemler nedeniyle vatandaşların sıkıntı yaşadıkları mezarlık yolunda bakım- onarım çalışmalarına özverili bir şekilde devam eden HBB ekipleri, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarının il genelinde devam edeceğini kaydetti.

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Başkan Savaş’ın dikkatle takip ettiği il genelindeki çalışmaların, Hatay genelinde bozuk yol kalmayıncaya dek tüm imkânlar zorlanarak özverili bir şekilde sürdürüleceğini bildirdi.

Sarıseki Mahallesi Mezarlığı (1) Sarıseki Mahallesi Mezarlığı (2)

Önceki İçerikAllah’ım daral geldi
Sonraki İçerik“TÜBİTAK Akademik AR-GE Destekleri” Konferansı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.