Harita Mühendislerinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Harita Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğine bağlı üyeler İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirterek,” Kamu Kurum ve kuruluşlarla sürekli iletişim halindeyiz. Onların görüş öneri ve talepleri bizler için son derece önemli. Ortak akıl ile her zaman sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Sizler de kentin gelişmesi adına önemli çalışmalar yapıyorsunuz. Harita Mühendisleri de mesleki olarak belediyeye oldukça yakınlar.” dedi.
Harita Mühendisleri Mithat Barutçu ve Hüseyin Tintaş ise istenilmesi halinde mesleki olarak her türlü kent adına katkının verileceğini belirterek, bu anlamda yerel yönetimler ile meslek odaların işbirliği içerisinde olmasının kente artı bir değer katacağını ifade ettiler.
Ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişin de de bulunuldu.

3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.