4. Bilim Ve Sanat Festivali

Öğrencilerde bilimsel merakı uyandırmak ve yeni, yaratıcı fikirler üretebilmelerini sağlamak adına Özel İKEM Koleji 4. Bilim ve Sanat Festivalini gerçekleştirdi.
Günlük hayatin içindeki ayrıntıların, bilimsel yöntemlerle açıklanabileceğini keşfedip yeni bakış açıları kazanan öğrenciler, hazırladıkları projeleri okullarına gelen misafir öğrencilerle paylaşma fırsatı buldu. Birçok okuldan gelen öğrenci ve öğretmenlerin festivale ilgileri büyük oldu. İlkokuldan liseye kadar birçok İKEM Koleji öğrencisi kendi emeklerini sergilemekten ve anlatmaktan büyük keyif aldılar.
2 gün boyunca süren şenlikte öğrencier bilim iletişimini kurarak, bilimsel bilginin geniş kitlelere ulaştırılmasını sağladı.

Özel İKEM Koleji 4. Bilim ve Sanat Festivali (1) Özel İKEM Koleji 4. Bilim ve Sanat Festivali (2) Özel İKEM Koleji 4. Bilim ve Sanat Festivali (3) Özel İKEM Koleji 4. Bilim ve Sanat Festivali (4) Özel İKEM Koleji 4. Bilim ve Sanat Festivali (5)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.