Özel Tufan Kolejinde Bilim Şenliği

Dörtyol’da eğitimin öncü kuruluşlarından Özel Tufan Kolejinde “Bilim Şenliği” büyük ilgi gördü.
Özel Tufan Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencileri yıl içerisinde Fen Bilgisi ve Teknoloji dersinde elde etmiş olduğu kazanımları bilim şenliğinde sergilediler.
Bilim Şenliğine; Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, Hatay Büyükşehir Bölge Koordinatörü Tansel Demirel, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Dörtyol Belediye Meclis Üyeleri İsmail Başar, Fazıl Küçük, Alaiddin Arslan, Mehmet Akif İlkokulu Müdürü Fatih Gülen, Kolej müdürleri öğrenci ve çok sayıda öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdiler.
Açılış öncesi açıklama yapan Dörtyol Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy; “Özel Tufan Koleji ilçemizde eğitim kalitesinin çıtasını yukarı çıkarmıştır. Bu bağlamda Yönetim Kurulu onursal başkanı Osman Tufan’a teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendiklerini yaratıcılıklarıyla hayata geçirdiği bilim şenliklerini çok önemsiyor ve de değerli çocuklarımızın öğretmen ve velilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Bilim şenliğinin hazırlanmasında Fen Bilgisi öğretmenleri Sibel Çelebi ve Elif İlday Mungan şenlik boyunca öğrencilerin sunumlarını birebir takip ederken, velilerde çocuklarının proje sunumlarında gururlandılar.

dörtyol (1) dörtyol (2) dörtyol (3)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.