TÜMSİAD Hatay Şube’den İş Adamı Nuri ÜYSEN’ e ziyaret

zTÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YÜKSELİŞ KOLEJİ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nuri ÜYSEN’ i ziyaret etti. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN TÜMSİAD Hatay Şube olarak üyelerine katkı sağlayacak Eğitim Seminer ve Projeler hakkında bilgi verdi.Ayrıca Başkan GÜLSÜREN, YÜKSELİŞ KOLEJİ olarak verilen kaliteli eğitimin ilerleyen yıllarda daha donanımlı bir nesi yetişmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

YÜKSELİŞ KOLEJİ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nuri ÜYSEN Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine dikkat çekerek Sivil Toplum Kuruluşlarının Üyelerine katkı sağlayan kurumlar olduğunu ve bir topluluk olarak daha güçlü hareket edebildiklerini ve bölge sorunlarının çözülmesinde bürokrasiye daha rahat ulaşabildiklerini belirtti. YÜKSELİŞ KOLEJİ Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nuri ÜYSEN kendisininde TÜMSİAD Hatay Şube Üyesi olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

IMG-20160512-WA0001

Önceki İçerikPayas Musiki Derneği’nin 5.Yılına özel verdiği konser ayakta alkışlandı
Sonraki İçerikBaşkan Savaş, Hatay’a Zenginlik Katan Dağ Ceylanlarını Yakından İnceledi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.