Başkan Savaş, Sosyal Medya İle Hatay Halkına Bir Telefon Kadar Yakın

HBB, halkın günün her saatinde telefon ile ulaşma imkânı yakaladığı 444 12 06 Çağrı Merkezi, Alo 185 HATSU, Alo 153 Zabıta iletişim kanallarının yanı sıra günümüzde bilgi alışverişi açısından istek ve taleplerin daha net ifade edilmesi ve sorunların çözüm odaklı olması nedeniyle vazgeçilmez hale gelen sosyal medya, Hatay’da öncü bir rol üstleniyor.
Vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin resmi ‘Facebook’ sayfalarına şikâyetlerini, taleplerini ve yapılmasını istedikleri hizmetleri yazarak bu anlamda hızlı bir çözüm sürecine tanıklık ediyor.
Sosyal medyaya ulaştırılan taleplerin, HBB personeli tarafından titizlikle not edilerek ilgili birimlere çözüm üretilmek üzere gönderildiği ve günün her saatinde insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edilen sosyal medya mecrası, bu bağlamda çözüme giden en pratik yol olarak da göze çarpıyor.
‘LÜTFÜ SAVAŞ’ VE ‘HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’ RESMİ SAYFALARINI ANLIK OLARAK 136 BİN KİŞİ TAKİP EDİYOR
Anlık olarak her geçen dakika artış gösteren ve şimdilik 110 bine yaklaşan takipçi sayısıyla “Lütfü Savaş” ile 26 bini aşkın takipçili “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin” resmi Facebook sayfalarından büyükşehir kapsamına giren tüm hizmet taleplerini yazarak, belediye ile bulunduğu her yerden iletişim kurmanın rahatlığını yaşayan Hataylılar, bu anlamda sosyal medyada Hatay’da öncü konumunda olan ve her geçen dakika artan takipçi sayısıyla çözüm noktasında her yerde olduğunu ortaya koyan Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletiyor.
LÜTFÜ SAVAŞ, FACEBOOK’U EN DOĞRU KULLANAN TÜRKİYE’DEKİ 5. BELEDİYE BAŞKANI
Geçtiğimiz süreçte, “Dijital Varlık Reytingi” adı altında Türkiye’deki belediyeler ve belediye başkanlarından oluşan 240 kullanıcının 68 kriter ışığında internet sitesi, mobil uygulama ve sosyal medyada etki, güncellik, etkileşim, içerik yönetimini ölçümlendiği, derecelendirildiği ve puanlandığı araştırmada HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Facebook’u en doğru kullanan ve hemşehrileriyle şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde paylaşım yapan 5. Belediye Başkanı olmuştur.
Araştırma sonucunda elde edilen veriler ışığında sosyal medyanın çözüme giden en kısa yol olduğu bir kez daha ortaya çıkarken, bu bağlamdaki sosyal medya etkinliğini bir kez daha kanıtlayan Başkan Savaş, hemşehrileriyle sürekli iletişim halinde olarak kendisine iletilen şikayet ve talepleri en kısa zamanda çözümleyerek çalışmalarına farklı bir boyut kazandırıyor.

hbb

Önceki İçerikNurettin Rençber, İskenderun Mirandos Türkü Bar’da Sahne Alıyor
Sonraki İçerik“19 Mayıs Gençlik Şöleni Basketbol Turnuvası” Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.