2. Bilim ve Sanat Şenliğine Yoğun İlgi

Yükseliş Koleji tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen Geleneksel Bilim ve Sanat Şenliği, İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen bilim şenliğinde öğrencilerin Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler branşlarında hazırladığı projeler tanıtıldı. Öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen bilim şenliğinde öğrenciler, hazırladıkları bilimsel buluşları sergileyerek katılımcılar ile paylaştılar. Açılışta söz alan Yükseliş Koleji Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem, “Öğrencilerimizin istifadesine sunulan Bilim Şenliği’nin ilimizdeki öğrencilerin ve gençlerin bilime ve doğaya karşı merak duygularını harekete geçirerek onlara yeni ufuklar kazandıracağına inanıyorum. Bu şenliği düzenleyen ve çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, şenliğin ülkemize başarılı bilim adamlarının kazandırılmasında katkı sağlamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Sonrasında sahne alan okul korosu seslendirdikleri şarkılar ve dans gösterileriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. 7’den 70’e tüm katılımcıların hayranlıkla izledikleri bilimsel çalışmalarda Yükseliş Koleji Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem de bilim şenliğinde yer alan bütün stantları gezerek öğrencilerle projeleri hakkında konuştu ve başarılarından dolayı madalya takdim ederek öğrenci ve öğretmenlere hazırladıkları çalışmalar ve emekleri için teşekkür etti.

bilim (1) bilim (2) bilim (5)

Önceki İçerikTrafik Haftası Törenlerle Kutlandı “Sevdiklerinizden Hızla Uzaklaşmayın”
Sonraki İçerikPayas Musiki Derneği’nin 5.Yılına özel verdiği konser ayakta alkışlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.