Başkan Savaş’ın Eğitim Hassasiyeti

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin eğitimi konusunda gösterdiği hassasiyet doğrultusunda eğitim kurumlarında başlatılan kapsamlı yenileme çalışmalarını HBB ekipleri aracılığıyla il genelinde sürdürmektedir. Eğitim, spor gibi bütün sosyal alanlarda projeler geliştirerek uygulamaya koyan HBB, eğitimle ilgili olarak başlattığı hizmetler kapsamında okul bahçelerinde bulunan ağaçların budanması, kaldırımlara kilit parke taşı döşenmesi, bozuk yolların asfaltlanması ve duvarların boyanarak onarılması gibi eğitim kurumlarında öğrencilerin kaliteli eğitim görme standartlarını yükselten çalışmalara imza atıyor.
HBB’DEN BELEN KÖMÜRÇUKURU İLKOKULU VE ORTAOKULU’NA GİDEN YOLA 9 KM’LİK KİLİT PARKE TAŞI
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın vatandaşına ve halkına gösterdiği özen doğrultusunda, HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Belen ilçesine bağlı Kömürçukuru Mahallesi’nde bulunan ilk ve ortaokula öğrencilerin rahatlıkla gidip gelebileceği 9 Km’lik kilit parke taşı döşeme çalışmasını yerinde inceledi.
TEMİZ VE GÜZEL EĞİTİM KURUMLARI SUNULAN ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI YÜKSELİYOR
Başkan Savaş adına Kömürçukuru İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine boya kalemi, boyama kitabı, diş fırçası, diş macunu gibi çeşitli hediyeler vererek yüzlerinde tebessüme ortak olan Beydilli, eğitime verilen desteklerin artarak devam edeceğini kaydetti.
ÖĞRENCİLER, OKUL İDARESİ VE VELİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’IN DUYARLI TUTUMUNA TEŞEKKÜR
Öğrenciler, okul idaresi ve öğrenci velileri, eğitime verdiği destekler ve öğrencileri önemseyen duyarlı davranışından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler.

belen (1)

Önceki İçerikSigara, ‘Alkol ve Madde Bağımlılığı’ Eğitimi
Sonraki İçerikArsuz, tarihi dokusuyla canlanacak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.